Освіта в Польщі

Молоді люди з України їдуть на навчання до Польщі, щоб отримати диплом, який визнається в усіх країнах ЄС, потрапити в цікаве міжнародне середовище, побачити європейські міста, побудувати в майбутньому успішну кар’єру. Studix.eu надає професійну допомогу у вступі в польські ліцеї, школи, технікуми, вищі навчальні заклади. Наш освітній центр – офіційний представник навчальних закладів в Польщі.

 

Для того, щоб отримати освіту в Польщі, абітурієнти повинні виконати такі умови вступу:

  • Підтвердити знання польської мови (мінімальний рівень — В1). Під час подачі документів необхідно надати університету відповідний сертифікат. Якщо ви хочете навчатися в польському університеті англійською – потрібно підтвердити знання цієї мови (мінімальний рівень – В2).
  • Показати високі результати на вступних іспитах – це необхідно при вступі на медичну або творчу спеціальність, або в державний ВНЗ на безкоштовне навчання. Якщо ж ви вступаєте в приватний університет, не на творчу і не на медичну спеціальність – вам НЕ ПОТРІБНО здавати вступні іспити.
  • Надати сертифікати ЗНО — деякі державні університети Польщі вимагають сертифікати ЗНО, а деяким достатньо оцінок з профільних предметів в свідоцтві про закінчення 11 класу. У приватні навчальні заклади результати випускних іспитів НЕ ПОТРІБНІ.
  • Мати атестат з мінімальним середнім балом 8 (якщо вступаєте на бакалавріат) / диплом бакалавра з мінімальним середнім балом 4 (при вступі на магістратуру). Цей пункт відноситься тільки до державних університетів, при вступі до приватнх середній бал НЕ ВРАХОВУЮТЬ.
  • Представити портфоліо. Це стосується абітурієнтів, які вступають на спеціальності Архітектура і Дизайн.

 

Подати документи повинен особисто абітурієнт або представник компаніїпосередника. Вікових обмежень при вступі до польських університетів немає.

 

ДжерелоStudix.eu