Планування спільних проєктів – крок до успіху

21 червня 2023 р. відбулося засідання членів ГО «Інноваційні обрії України». На порядку денному було 3 питання:

1. Зміни до Положення про Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко».

2. Можливість долучення до грантової підтримки та проєктної діяльності.

3. Волонтерський проєкт від членів ГО «Неформальна освіта в умовах невизначеності».

 

 

Голова правління ГО, професор Т.М. Шарова ознайомила присутніх із пропозиціями щодо вдосконалення Положення про Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» з урахуванням досвіду проведення конкурсу 2023 р. У процесі плідної дискусії члени ГО дійшли згоди щодо унормування порядку подання й технічного оформлення робіт, визначення чітких вимог до конкурсантів та їх керівників. Оновлене Положення найближчим часом буде викладено на сайті ГО «Інноваційні обрії України» за посиланням obrii.org.ua в рубриці «Конкурс есе».

 

 

Т.М. Шарова також ознайомила нових членів ГО із можливостями організації щодо участі в грантових програмах, міжнародних проєктах. Було наголошено, що статус члена ГО відкриває нові горизонти, забезпечує підтримку організації як юридичної особи.

 

 

Крім того, учасники зібрання обговорили перспективи організації та проведення в режимі оффлайн проєкту «Неформальна освіта в умовах невизначеності», можливі напрямки наукової та практичної, освітньої діяльності в різних галузях, на стику дисциплін. Цей проєкт буде реалізовано на волонтерських засадах, закріплено ентузіазмом і досвідом членів ГО, фахівців своєї справи, а також запрошених спікерів.

 

 

У такому тісному спілкуванні народжуються найкращі ідеї та спільні проєкти, які дозволяють активним, креативним, різнобічно спрямованим членам ГО «Інноваційні обрії України» реалізувати справжню мету об’єднання – розвивати освіту й науку, ділитися досвідом з іншими. Адже всі ми тримаємо свій фронт!

 

Інформацію підготувала доцент А.В. Землянська