«Реалізація НАВЧАЛЬНИХ практик & продукування НАУКОВИХ ідей» - ключовий меседж когорти сучасних освітян!

28 червня 2023 року членкиня ГО «Інноваційні обрії України», докторка філософії, молодша наукова співробітниця лабораторії позашкільної освіти ІПВ НАПН України; «Міжнародний керівник категорії «Б» у галузі освіти та науки (згідно з класифікацією «ЮНЕСКО»)» та «Міжнародний учитель / викладач» Людмила Салагуб отримала приємну звістку про публікацію тез у збірнику Міжнародної наукової конференції «Шевченківська весна» (далі – Конференція), ініційованої до проведення  Науковим товариством студентів історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У збірнику закумульовано матеріали першої Міжнародної наукової конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська весна – 2023», що відбулась 18 березня 2023 року в онлайн форматі.

Темою тез Людмили Салагуб стали  світоглядні «колізії» у свідомості істеблішменту Гетьманщини ХVІІІ ст. у контексті української історіографії. Через призму подій ХVІІІ ст. висвітлено український наратив продукування історичних подій і світоглядних колізій у «колі» тогочасної еліти.

 

 

Безмежно вдячна організаторам та учасникам Конференції!

Продукуймо науково-освітні наративи! Крокуймо вперед!

Тільки вперед і разом!

 

Підготувала Людмила Салагуб