Діджиталізуємось та займаємо лідерські позиції з дитинства: погляд в майбутнє

29 червня 2023 року о 10.00 у віртуальній кімнаті ZOOM Дніпровського фахового педагогічного коледжу з-за підтримки Підкомітету з питань раннього розвитку та дошкільної освіти комітету верховної ради України з питань освіти, науки та інновацій та Міністерства освіти і науки України відбувся круглий стіл «Сучасний заклад дошкільної освіти: лідерство. Діджиталізація. Майбутній капітал», модератором якого була професор Тетяна Шарова.

 

Відкриття заходу відбулось з-за участі Темнікової Інни Миколаївни – завідувачки відділення дошкільної освіти Дніпровського фахового педагогічного коледжу.

 

Під час роботи круглого столу були представлені такі ключові доповіді у вигляді презентацій:

  1. Стратегія сучасного закладу дошкільної освіти: дорожня карта впровадження.
  2. Інноваційна онлайн платформа з щоденним плануванням ‘Mr.Leader days’ (2  6 років).

 

Після презентацій, які були наповнені візуальним контентом, відбулося жваве обговорення теми у форматі питання – відповідь. Дніпропетровщина готова до змін у дошкільній освіти, а здобувачі освіти мотивовані на зміни не лише на законодавчому рівні, а й на рівні організації освітнього та виховного процесу в дошкільних закладах під час проходження практики та подальшого працевлаштування.

Попереду кроки, що передбачають комплексне розуміння змін в дошкільній освіті. Впевненість та рішучість дозволить вихователям, батькам та викладам змінити на краще освітній процес закладів дошкільної освіти та виховати справжніх патріотів України.

Крокуємо вперед до діджиталізованого простору та формуймо лідерські якості у дитини з раннього та дошкільного віку!

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА