Співпраця з Інститутом політико-правових та релігійних досліджень: меморандум про взаєморозуміння

09 липня 2023 року у межах освітнього заходу «Неформальна освіта в умовах невизначеності», організованого та проведеного ГО «Інноваційні обрії України», підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію.

Так, між ГО «Інноваційні обрії України» в особі Голови правління Тетяни Михайлівни Шарової та Президентом Інституту політико-правових та релігійних досліджень Олександром Олександровичем Герасименком було підписано Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння. Спільно були визначені напрями освітньої, наукової та культурної взаємодії, заходи із сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, а також визначені відповідальні особи за подальшу спільну діяльність.

Предметом Меморандуму є налагодження партнерських відносин, розвиток довгострокового та ефективного співробітництва Громадської організації «Інноваційні обрії України» та Інституту політико-правових та релігійних досліджень.

Меморандум передбачає подальшу організацію, проведення спільних наукових, освітніх, семінарів, конференцій, лекцій та залучення з цією метою кадрового та матеріально-технічного потенціалу Громадської організації «Інноваційні обрії України» та Інституту політико-правових та релігійних досліджень.

 

 

У подальшому плануємо скеровувати роботу в грантовій та науковій діяльності.

Щиро дякуємо Інститут політико-правових та релігійних досліджень!