Чат-боти в малому та середньому бізнесі: міф чи потреба?

Сьогодні, 18 липня 2023 року голова Правління ГО «Інноваційні обрії України», професор Тетяна ШАРОВА долучилась до семінару "Чат-боти та їх роль у малому й середньому бізнесах".

Захід проводив Богутський Владислав, який подав цікаві рекомендації щодо використання та створення чат-ботів. Під час зустрічі зі спікером, було акцентовано увагу на тому, що останнім часом комунікація відбувається за допомогою меседжерів. Доволі часто на практиці використовують чат-боти для здійснення розсилки великої кількості листів, аби збільшити кількісно аудиторію слухачів. Представлені конструктори та готові рішення дозволять слухачам опанувати новими інструментами в цифровому просторі та суттєво пришвидшити виконання певного завдання. Наголошено на тому, що людина, яка працює з ботами, називається месенджер маркетологом.

Цікавою була подача спікера щодо особливостей чат-ботів та їх використання. Але головний меседж Владислава Богутського є подача матеріалу щодо створення чат-ботів для малого чи середнього бізнесу. У сучасному світі такі чат-боти зможуть суттєво полегшити роботу та налаштувати аудиторію на певне інформаційне поле. Не менш важливою інформацією є те, що спікер вказав на те, як можна підключати чат-боти до різноманітних соціальних мереж для подальшої комунікації.

Спікер подав слайд, на якому акцентував увагу на тому, які саме статті можна використовувати для покращення власного бізнесу. По завершенню заходу Владислав Богуцький запропонував долучитись до курсу «Чат-боти та месенджери» старт якого починається з 27.07.2023 року. Тобто навчанню немає меж! Кожного дня навчаючись, людина розвивається, пізнає нове та сучасне.

Подібні заходи мотивують до створення нових проєктів, тому, запрошуємо до наших семінарів та вебінарів, які представлено в інформаційному бюлетені ГО «Інноваційні обрії України».

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА