Особистість у «вирі» людських обставин: освітні, життєві та мотиваційні аспекти

Acta non verba.

(Справи – не слова).

 

21 серпня 2023 року членкиня ГО «Інноваційні обрії України», докторка філософії, молодша наукова співробітниця лабораторії позашкільної освіти ІПВ НАПН України Людмила Салагуб узяла участь у віртуальній (онлайн) гостьовій лекції «З любовʼю до людей і України: із шаною видатному Вчителю Івану Зязюну», що проводилася в межах продукування циклу вебінарів «Цвіт української педагогіки: сучасне і минуле».

 

 

Участь у заході сприяла жвавому обговоренню педагогічного доробку Івана Зязюна, який плекав шанобливе ставлення до кожного індивідуума та здійснив значний внесок у розбудову актуальних педагогічних наративів.

Захід іще раз підтвердив «ЖИТТЄДАЙНИЙ» ВИСЛІВ: «Acta non verba» (Справи – не слова). Справді: усі людські активності залежать не від СЛІВ, а від того, що криється (ховається) у серденьку кожної особистості!

 

 

Щира вдячність лекторам:

  •  Олександр Лавріненко – доктор педагогічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу теорії і практики педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України;
  •  Віктор Мозговий – доктор педагогічних наук, професор, директор ВП Миколаївська філія КНУКіМ.

Модераторці заходу (Наталія Філіпчук – доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник, провідний науковий співробітник відділу змісту і технологій педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України) – низький уклін за організацію зворотного зв’язку.

Чекатимемо наукових «смаколиків» (сертифікатів) і нових зустрічей!

Щасти нам усім на тернистій освітній ниві!

 

Підготувала Людмила Салагуб