Цифровий простір: опановуємо сучасними інструментами

22 серпня 2023 року мала можливість долучитись до семінару-практикуму «Цифрова трансформація суспільства».  Захід організовано ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у межах підвищення кваліфікації. Велика кількість зареєстрованих осіб є свідченням того, що дана тема є актуальною, а слухачі прагнуть до змін.

Модератором заходу була завідувач вектор забезпечення корекційно-розвиткової роботи відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту корекційної та інклюзивної освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Малечко Тетяна Анатоліївна.

 

 

На заході спікерка Шарова Тетяна, доктор філологічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу роботи з обдарованою молоддю Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», голова правління ГО «Інноваційні обрії України» виступила із доповіддю: «Цифрова трансформація в освіті».

 

 

Під час виступу було акцентовано увагу на стратегічних пріоритетах цифрової освіти, наголошено на навичках сучасної людини, а також вказано на ключові напрями цифровізації. Слухачі мали змогу зануритись у світ цифрового простору та опанувати сучасними цифровими інструментами, які доцільно використовувати під час підготовки до занять з будь-якою аудиторією.

Спікерка поділилась із присутніми «родзинками» цифрового простору та надала практичні рекомендації з їх використання.

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА