Новий час & «стрімкі» цифрові формати щодо проведення заходів

Cognosce te ipsum. - Пізнай самого себе.

P. s.: «крилатий латинський вислів».

 

20 вересня 2023 року членкиня ГО «Інноваційні обрії України», докторка філософії, молодша наукова співробітниця лабораторії позашкільної освіти ІПВ Національної академії педагогічних наук України Людмила Салагуб узяла участь у майстер-класі «ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИХОВНОЇ РОБОТИ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИДЖИТАЛ-НАОЧНОСТІ» (на запрошення організаторки-коліжаночки - Світозари Хоми, яка є завідувачкою центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО).

 

 

Мета заходу (три наративи):

- сформувати в педагогів цілісну систему наукових знань;

- оволодіти інноваційними прийомами та способами виховання;

- опанувати навички щодо роботи з трендовими технологіями щодо організації виховної роботи.

Категорія учасників: класні керівники закладів загальної середньої освіти.

Тетяна Магера, в. о. заступника директора з науково-педагогічної та виховної роботи ТОКІППО, закцентувала увагу на необхідності оновлення технологічних складових виховного процесу як основи створення дієвого вихового середовища у закладі освіти.

 

Радію тому, що репрезентувала візуалізований виступ з теми «Диджитал-наочність: універсальні авторські методи (із акцентуванням уваги на екологічних та історичяних підходах у контексті реалізації виховних аспекитів у ЗЗСО)».  Чільне місце - мотиваційним підходам і «здоровому» пошуку інформації у мережі «Інтернет» задля успішної реалізації освітнього процесу на теренах України!

Підзнай самого себе?! (Саме так!).

 

 

 Ми проаналізували внутрішні «душевні таємниці» освітянської когорти та висвітлили загальнолюдські теми, адже використання сучасних технологій не є можливим без надання «життєвого подиху» та продукування самовідданої праці, «СЕКРЕТОМ» ЯКОЇ Є ТВОРЧИЙ ПОШУК НА ШЛЯХУ ДО СТВОРЕННЯ АВТОРСЬКИХ  ПРАКТИК.

Лекторка Оксана Мочук (методист центру інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій і дистанційної освіти) проаналізувала вплив ІКТ на визначення диджитал-реальності у виховній роботі. Було цікавезно!!!

 

Активна участь у заході є підтвердженням того, що синергія на рівні дружніх активностей колег-освітян - НЕСТРИМНА СИЛА!!!

Щиро вдячна пані Світозарочкі за запрошення!

До нових зустрічей!

Будьмо активними!!!

Співпрацюймо та плекаймо радість у наших душах!