Академія початківця започаткована!

24 вересня відбувся захід «Академія початківця», що було організовано та проведено ГО «Інноваційні обрії України».

Організатори заходу постійно анонсували спікерів, модератора та можливість долучення до заходу членів громадської організації  «Інноваційні обрії України» на офіційному сайті http://obrii.org.ua/shares та в соціальних мережах https://www.facebook.com/groups/366007128997417

Наша громадська спільнота щоденно поповнюється новими членами, які є активними, креативними та опікуються питаннями освіти і науки! Ми прагнемо підтримати кожного та кожну, хто не стоїть осторонь актуальних питань сучасності. Багато наших членів ГО звертається із пропозиціями долучатись до наших спільних проєктів. Тому ми запровадили захід «Академія початківця» на постійній основі з певною періодичністю. На заході члени ГО «Інноваційні обрії України» будуть представляти власні кейси та ділитися досвідом.

 

Перший захід

Дата: 24 вересня

Час: 14.00

Формат: онлайн-режим

Аудиторія: члени ГО «Інноваційні обрії України»

 

Модератор першого заходу «Академія початківця» – Сергій ШАРОВ, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри комп’ютерних наук Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

 

24 вересня 2023 року о 14.00 на заході «Академія початківця» виступили такі спікери:

Дар’я Гурова – кандидат географічних наук, доцент  кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу Національного університету «Запорізька політехніка», волонтер Загону швидкого реагування Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Спікерка під час заходу поділилася власним волонтерським досвідом у якості волонтера Загону швидкого реагування Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Переконані, що така діяльність членів нашої організації дозволить нам усім бути ближче на крок до перемоги!

 

 

Яна Приступа – аспірант Криворізького державного педагогічного університету, асоційований член Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. Спікерка поділилась досвідом участі в різноманітних громадських організаціях та активній позиції щодо участі в різноманітних заходах, які дозволяють їй суттєво підвищувати кваліфікацію.

 

 

Іван Комаровський – провідний фахівець відділу міжнародних зв'язків Національного університету «Одеська політехніка», старший викладач кафедри менеджменту, фінансів і бізнес-технологій Інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка». Спікер, маючи потужний досвід у грантовій діяльності поділився з учасниками заходу власним баченням щодо участі в міжнародних проєктах та долученні до цієї діяльності колег-однодумців. Переглянути презентацію Івана Комаровського можна за посиланням.

 

 

Після кожної доповіді, що відбувалась у форматі бліц-презентації, до спікерів від учасників заходу були питання, на які надані вичерпні відповіді.

 

Попереду плануємо подібні заходи, де будуть долучені інші спікери та модератори. Таким чином плануємо розширювати тематичне коло однодумців та ділитись досвідом із професіоналами, оскільки Академія початківця – це не про відсутність досвіду, а про можливість вперше виступити на загал для членів ГО «Інноваційні обрії України».

 

 

Щиро вдячні модератору, спікерам та учасникам заходу! Далі буде…

 

Інформацію підготувала професор Тетяна ШАРОВА