Участь в онлайн заході від Recovery Support Office

Член ГО «Інноваційні обрії України» Сергій Шаров долучився до онлайн зустрічі рамках Education Recovery Support Platform, що була організована Офісом підтримки відновлення (Recovery Support Office) при Міністерстві освіти і науки України. Це новий проект, спрямований на взаємодію з громадським сектором та МОН. Модерувала захід голова Офісу підтримки відновлення Лея Занко.

 

Під час зустрічі представники Офісу підтримки відновлення розповіли про інструменти системної та прозорої комунікації, які вони планують впровадити та ті, які вже почали працювати.

 

 

Пані Лея наголосила на окремих засобах та напрямках роботи, зокрема:

1) Офіс підтримки відновлення підсилює МОН щодо відшукання партнерів та донорів, які можуть допомогти у відновленні освітнього простору.

2) Передбачається, що всі представники громадських об’єднань, долучені до спільної діяльності, будуть розподілені та виконувати свої функції в різних напрямках (дошкілля, НУШ, відновлення здоров’я тощо).

3) Офісу підтримки відновлення буде здійснювати збір даних у сфері освіти та їх партнерів для подальшої аналітики та роботи у напрямку відновлення.

 

Під час зустрічі учасникам були надані публічні контакти представників МОН, контакти Офісу підтримки відновлення для подальшої комунікації. Пані Лея зазначила, що вони відкриті до діалогу та запрошують до співпраці.

 

 

Більше 130 представників громадських об’єднань долучились до онлайн заходу, поділилися власними напрямками діяльності в освітньому просторі, знайшли точки зіткнення для подальшої співпраці з  Офісом підтримки відновлення. Дякуємо за корисний захід та сподіваємося на подальшу співпрацю!

 

Підготував доцент Сергій Шаров