Заслужена нагорода

25 жовтня 2023 року під час урочистого засідання вченої ради Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» було народжено Почесною Грамотою міністерства освіти і науки України доктора філологічних наук, професора, голову правління ГО «Інноваційні обрії України» Тетяну ШАРОВУ. Відзнаку Тетяні Михайлівні урочисто вручив директор ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Євген БАЖЕНКОВ.

Укотре переконуємось, що відзначати людей різноманітними відзнаками – значить, мотивувати їх на нові ідеї та дії. Нагадуємо, що Тетяна Михайлівна активний учасник освітянського та наукового руху, постійно комунікує з молоддю. Вона є активною та цілеспрямованою по відношенню до написання публікацій, оформлення проєктних заявок, системно долучається до роботи експертної комісії з грифування підручників для закладів загальної середньої освіти.

 

 

Тетяна Михайлівна – гарний керівник, адміністратор, що гуртує навколо себе амбітних та креативних людей. Керуючи Громадською організацією з 2018 року, Тетяна Шарова досягла максимального порозуміння в колективі однодумців та може спільно з ними вирішувати важливі питання сьогодення, що стосуються освіти, науки, культури.

 

 

Попереду багато нових ідей, планів, реалізації задуманих проєктів. Усвідомлюємо, що вагомим надбанням на сьогодні є людські ресурси. То ж будемо опікуватися кожним членом нашої громадської організації, вітати, підтримувати, допомагати.

Разом до Перемоги!