Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі

15 грудня 2023 року член Громадської організації «Інноваційні обрії України», доцент Сергій Шаров взяв участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Боротьба за незалежність України в умовах воєнного стану» у якості доповідача з доповіддю «Захист від негативного інформаційного впливу в соціальних мережах як засіб збереження національної ідентичності».

 

 

Захід проходив в змішаному форматі на базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Організатором заходу була кафедра міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін. Слід зазначити, що між ГО «Інноваційні обрії України» та Дніпровським державним університетом внутрішніх справ підписано Угоду про співпрацю організацію відносин.

 

 

Семінар пройшов в живій, дискусійній формі, на якому учасники задавали питання та активно долучалися до обговорення доповідей. Цікаві доповіді, нові ідеї, дуже актуальна проблематика семінару надали можливість учасникам сформувати спільні напрямки для подальшої взаємодії. Дякую організаторам за плідну комунікацію!

 

Підготував доцент Сергій Шаров