Співпрацюємо та комунікуємо: разом до реалізації нових ідей та планів

Сьогодні, 03 січня 2024 року між ГО «Інноваційні обрії України» та Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г. Короленка відбулася знакова подія: підписано меморандум про співпрацю у сфері популяризації освіти та  науки, зокрема проведення заходів, програм, проєктів, підвищення кваліфікації, конкурсів тощо.

 

 

Урочисте засідання з підписання меморандуму про співпрацю відбулося в онлайн-режимі, де були присутні ректор Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Марина ГРИНЬОВА, проректори, декани, провідні фахівці, а також представники ГО «Інноваційні обрії України» в особі голови Правління Тетяни ШАРОВОЇ, співзасновників, партнерів та активних членів організації.

 

 

 

Попереду багато спільних проєктів, оскільки представники Громадської організації та Університету є активними, цілеспрямованими та небайдужими до різноманітних напрямків, в які занурені з професійної точки зору. Тому, вбачаємо за потрібне і надалі формувати потужну команду однодумців і розширювати корони.

Щиро дякуємо ректору Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Марині ГРИНЬОВІЙ за можливість співпраці та формування сучасного вектору в освітньому та науковому просторі.

 

Підготувала професор Тетяна Шарова