Завершення XX Всеукраїнського ювілейного турніру юних інформатиків

Члени громадської організації «Інноваційні обрії України» долучилися до проведення XX  Всеукраїнського учнівського турніру юних інформатиків, який було проведено 08-12 січня 2024 року у дистанційній формі на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (м. Умань).

 

Професор Тетяна Шарова була у складі організаційного комітету (заступник голови відповідно до наказу МОН від 08 грудня 2023 року №1499).

 

 

Доцент Сергій Шаров долучився до Турніру у якості члена журі (відповідно до наказу МОН від 08 грудня 2023 року №1499), куди були включені науково-педагогічні працівники, педагогічні працівники, фахівці та науковці в IT-галузі. Ефективна співпраця членів журі та організаційного комітету сприяла успішній діяльності всіх учасників цього інтелектуального змагання.

 

 

Турнір зібрав команди з різних куточків нашої країни – Полтави, Харкова, Івано-Франківська, Луцька, Києва. Команди продемонстрували власні напрацювання, які вони розробили під час І туру Турніру. Під час ІІ та ІІІ туру учасники показали високий рівень підготовки, знання теорії та сформовані компетентності з програмування. Всі діти в черговий різ підтвердили величезний потенціал нашої молоді, яка впевнена у собі та спрямована на сталий розвиток нашої країни.

 

Дякуємо організаторам та координаторам XX  Всеукраїнського учнівського турніру юних інформатиків від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (м. Умань), ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Національного центру «Мала академія наук України» за віддану роботу та розуміння важливості розвитку обдарованої молоді.

 

Підготував доцент Сергій Шаров