Міжнародні горизонти

Сьогодні, 07 лютого 2024 року відбулась робоча нарада членів ГО «Інноваційні обрії України», які активно обговорювали питання подачі заявки на Erasmus+. До зустрічі долучились члени ГО Тетяна ШАРОВА, Аліна ЗЕМЛЯНСЬКА, Людмила ГЕРАСИМЕНКО та Сергій ШАРОВ. Міжнародна сторона була представлена нашим потенційний координатором із Польщі.

Упродовж місяця команда однодумців активно працює в напрямку заявки, яка має бути завантажена в систему на початку березня.  2024 року. Це буде перший досвід громадської організації на шляху до співпраці з міжнародними європейськими партнерами. Приємно, що працюючи в сфері освіти і науки, члени ГО мають однодумців та можуть спільно працювати в актуальній на сьогоднішній день тематиці. Попереду багато роботи. Однак, та комунікація, яка сьогодні відбувається із урахуванням співпраці, вже є позитивним результатом.

Цінуємо кожного і кожну, хто опікується питаннями модернізації освітнього простору і не стоїть осторонь проблем сьогодення. Сподіваємося на підтримку європейських партнерів та працюватимемо злагоджено у цій сфері.

 

Підготувала професор Тетяна ШАРОВА