Члени ГО – стейкхолдери з навчальної практики

Сьогодні 16 лютого 2024 року відбулася конференція у межах співпраці ГО «Інноваційні обрії України» та  Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Зустріч передбачала звітну діяльність здобувачів вищої освіти за результатами практики. Терміни навчальної практики – 19 січня 2024 – 09 лютого 2024 року.

 

 

На базі Громадської організації «Інноваційні обрії України» дві студентки спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» проходили навчальну практику – Коноваленко Надія та Меєрович Юлія. Обидві студентки виявили старанність та наполегливість під час виконання завдань, що були визначені як пріоритетні. Постійна комунікація зі здобувачами вищої освіти дозволила налагодити контакти та це раз пересвідчитись у тому, що наполегливість здобувачів освіти суттєво підвищує їх спроможність на ринку. Відповідно, за результатами практики були виставлені позитивні оцінки.

Громадська організація не вперше працює в цьому напрямку. Надалі плануємо активно долучатись до академічної спільноти наших партнерів у межах підписаного меморандуму.

 

Інформацію підготувала професор Тетяна ШАРОВА