Успіхи та перемоги членів ГО

27 березня 2024 року голова Правління ГО «Інноваційні обрії України», доктор філологічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу роботи з обдарованою молоддю Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» долучилась до педагогічної ради Зазимського ліцею «Академія успіху» з метою відзначення педагогічного працівника закладу освіти.

 

 

Потужна робота співробітників Зазимського ліцею «Академія успіху» помітна на різних рівнях: участь у наукових проєктах, неформальній освіті, підготовка здобувачів освіти до участі та перемоги в Малій академії наук тощо.

Цього разу Шарова Т.М. мала можливість на педагогічній раді нагородити Грамотою ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Гармаша Віталія Володимировича. Із вступним словом до педагогічного колективу звернулась директорка закладу освіти Приліпко Оксана Григорівна, яка акцентувала увагу присутніх на успіхах та досягненнях Гармаша Віталія Володимировича.

Шарова Тетяна зачитала наказ ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» про відзначення педагогічних працівників у тому числі особисто Гармаша Віталія Володимировича «За високу професійну майстерність, творчий підхід, вагомий внесок у розвиток освіти і науки України, реалізацію Нової української школи, плідну співпрацю та особистий вклад, у розбудову діалогу між науковою спільнотою і суспільством та реалізацію програми Президента «Здорова Україна».

 

 

В урочистій обстановці Гармаш Віталію Володимировичу було вручено Грамоту ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

 

Професор Тетяна ШАРОВА