Участь у Всеукраїнській міжгалузевій науково-практичній онлайн-конференції

27–29 березня 2024 року в межах ХV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти–2024» відбулася V Всеукраїнська міжгалузева науково-практична онлайн-конференції «Національна наука і освіта в умовах війни РФ проти України та сучасних цивілізаційних викликів».

На пленарному засіданні конференції доктор філологічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу роботи з обдарованою молоддю Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Тетяна ШАРОВА представила доповідь на тему: «Ефективна робота з обдарованою молоддю засобами аналітично-інформаційної системи».

 

 

Тетяна Михайлівна креативно підійшла до висвітлення теми, тим самим представивши на загал презентацію, де візуально відтворила розроблену аналітичну систему для роботи з обдарованою молоддю. Після презентації на адресу доповідача надійшли питання, що свідчить про правильний вектор у напрямку цифрового простору, ефективних напрямів роботи з обдарованою молоддю.

 

Тішимося, що автоматизуючи роботу, суттєво вивільняється час на інші види робіт, які є необхідними для передумови успішного розвитку нашої держави. Щиро дякуємо організаторам заходу, а також усім доповідачам та слухачам. Науку творять люди, то ж конференції мають бути справді тими заходами, де обмін думками, комунікація є першочерговими завданнями.

Переглянути програму заходу можна за покликанням.

 

Професор Тетяна ШАРОВА