Збірка есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» 2024 вийшла у світ!

Мій Шевченко: збірка есе учнівської та студентської молоді / Редкол.: Т.М. Шарова, А.В. Землянська. Київ, 2024. 344 с.

 

До збірки увійшли творчі роботи здобувачів закладів середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, учасників Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко», присвяченого 210-річчю від дня народження видатного національного поета України.

Серед робіт – твори-переможці, відзначені дипломом І ступеня. В оригінальній формі автори робіт з усіх куточків країни представили особисте усвідомлення й осмислення з позицій сучасності феномена українського Генія.

Цьогоріч здобувачі освіти представили досить оригінальні назви власних творчих робіт, що вражають своєю унікальністю: «Мій віртуальний друг», «Промінь віри», «Слово Кобзаря на передовій», «Подарунок долі», «Сповідь пензлика», «Народження правил перемоги», «Веселкова сила Кобзаря», «Книга, обпалена війною», «Хто в серці носить Україну» тощо.

Здобувачі освіти відверто розкрили власне бачення творчості Тараса Шевченка. Думки сучасної молоді спонукають замислитись, який є наш Шевченко, чому досі слова Кобзаря є пророчими для українського народу.

Переконані, що потужна робота Оргкомітету та членів журі Конкурсу на Всеукраїнському рівні дозволить молодому поколінню повірити у власні сили та у майбутньому постійно долучатись до подібних Конкурсів, адже результат вражає.

Злагоджена робота членів ГО «Інноваційні обрії України» дозволяє здобувачам освіти та їх наставникам пишатись собою, збіркою есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» у 2024 році, оскільки кращі роботи мають бути визнані в Україні та оприлюднені.

Вітаємо здобувачів освіти, чиї твори увійшли до збірки «Мій Шевченко» – 2024!

Ознайомитися зі збіркою можна за покликанням.

 

Інформацію підготувала, професор Тетяна ШАРОВА