Професійно зростаємо та набираємось досвіду

09 травня 2024 року голова Правління ГО «Інноваційні обрії України», доктор філологічних наук, професор, Тетяна ШАРОВА долучилась до заходу в режимі онлайн, що було організовано проектною менеджеркою Національного Еразмус+ офісу в Україні Катериною Ждановою. Захід було організовано з нагоди Дня Європи та в межах заходів до Дня народження Міжнародного європейського університету.

Приємно, що на заході відбулась жива комунікація, оскільки Катерина Жданова не тільки детально пояснювала основні особливості роботи представників з України на міжнародному рівні, а й відповідала на питання, що писали учасники зустрічі в чаті.

 

 

Учасники під час зустрічі мали змогу дізнатися про можливості та проєкти Програми ЄС Еразмус+ у сферах вищої освіти, професійного розвитку, молоді та спорту в Україні. Присутні поглибили знання про напрями програми: індивідуальні можливості, міжнародна академічна мобільність, віртуальні обміни. Цікавою була інформація щодо можливості розвитку власного потенціалу в різних сферах.  

Кількість учасників, а їх було понад 150, представників університетів з різних областей України, підтверджує актуальність тематики, організації та проведення таких заходів.

 

Щиро вдячні Svitlana Shytikova  National Erasmus + Office in Ukraine & HERE team, а також Катерині Ждановій за потужну роботу у напрямку долучення до грантової діяльності.

 

Підготувала професор Тетяна Шарова