Досвід та професіоналізм членів ГО «Інноваційні обрії України»: комунікація та співпраця

27 січня 2024 р. о 14.00 в режимі онлайн відбувся захід «Академія початківця», на який було запрошено членів ГО «Інноваційні обрії України».  Це вже четверта зустріч освітян, науковців, які обмінюються дослідом, комунікують та діляться враженнями.

 

Модератор заходу:

Олександр ПРОХОРЧУК – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи і реабілітації Національного університету біоресурсів і природокористування України, член ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, член Громадської організації «Інноваційні обрії України».

 

 

Спікери заходу:

Михайло МАРЧЕНКО – заступник начальника відділу освіти з питань дошкільної освіти Дрогобицької міської ради Львівської області, член ГО “Інноваційні обрії України”.

 

 

Надія КИРИЛЕНКО – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови і літератури, заступник декана факультету іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, член ГО “Інноваційні обрії України”.

 

 

Ірина КУЗЬМЕНКО – консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Черкаської області, член ГО “Інноваційні обрії України”.

 

 

На початку заходу із вітальним словом до всіх присутніх звернулася голова правління ГО “Інноваційні обрії України, доктор філологічних наук, професор, Тетяна ШАРОВА. Тетяна наголосила, що такі заходи об’єднують однодумців, налаштовують на позитив та дозволяють спільно рухатись вперед.

 

 

На заході «Академія початківця» співзасновник ГО “Інноваційні обрії України”, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій ШАРОВ представив усім присутнім модератора та передав йому слово.

 

 

Далі модератор надавав слово спікерам, а учасники мали змогу поставити питання і ще раз пересвідчитись у відкритості членів Громадської організації, їхній толерантності та професійному підходу до справи.

 

 

Безмежно вдячні модератору та спікерам за можливість долучитись до комунікації. Справді, на сьогодні за висловом Олександра Прохорчука подібні заходи є свідченням плідної роботи цілої когорти однодумців та можуть містити в собі основи «Інституту соціалізації», що дозволяє усім дотичним до громадського сектору знайти себе.

 

Інформацію підготувала професор Тетяна ШАРОВА