Проєктна діяльність: навчання з УКФ

03 серпня 2023 року голова Правління ГО «Інноваційні обрії України», професор Тетяна Шарова долучилась до вебінару про ЛОТ 3 «Короткострокові культурно-мистецькі проєкти» в межах грантової програми «Відновлення культурно-мистецької діяльності».

Під час зустрічі представники УКФ поділилися досвідом з приводу оформлення проєктних заявок та вказали на основні аспекти під час заповнення заявки. Спікери заходу наголосили, що слід дотримуватись пріоритетам ЛОТу та уважно відтворювати ризики та сталість проєкту.

 

 

Особливу увагу було зосереджено навколо створення кошторису та правильного заповнення усіх позицій фінансового документу. Вказані чіткі терміни подачі заявок, час, відведений на їхнє подальше опрацювання та, у випадку позитивного рішення експертів, подані чіткі дати з приводу процедури переговорів та заключення договору.

 

 

На сьогодні ГО «Інноваційні обрії України» вже мають досвід грантової підтримки. У подальшому плануємо долучатись до таких та подібних проєктів аби підтримати кожного члена нашої громадської організації та бути потрібними нашій державі.

 

Підготувала професор Тетяна Шарова