Брифінг за результатами конференції «Українські студії в європейському контексті»

14 листопада 2023 року в режимі онлайн членами Громадської організації було ініційовано та проведено брифінг за результатами Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції «Українські студії в європейському контексті».

До зустрічі були запрошені науковці, які долучились до написання наукових публікацій. Здебільшого – це науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, аспіранти, здобувачі вищої освіти з усієї України.

 

 

Із вітальним словом до учасників брифінгу звернулась голова Правління ГО «Інноваційні обрії України» доктор філологічних наук, професор Тетяна ШАРОВА, яка акцентувала увагу на партнерах, що активно долучились до конференції. Також було наголошено на тому, що за підтримки співзасновника ГО кандидата педагогічних наук, доцента Сергія ШАРОВА інформаційно збірник набирає обертів. Станом на 14 листопада матеріали конференції висвітлені на офіційному сайті ГО.

Матеріали доступні за покликанням: http://obrii.org.ua/usec/archive/109.

 

 

Співзасновниця ГО «Інноваційні обрії України» кандидат філологічних наук, доцент Аліна ЗЕМЛЯНСЬКА презентувала учасникам брифінгу статистику конференції:

усього долучилось 78 учасників:

– 17 докторів наук;

– 27 кандидатів наук;

– 34 інших учасника.

Долучились три країни:

– Україна;

– Хорватія;

– Німеччина.

Долучились такі наукові установи:

– Міжнародна школа україністики НАН України;

– Інститут телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України;

– ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»;

– Інститут проблем виховання НАПН України.

До наукової конференції долучились науковці із 18 закладів вищої освіти та 9 закладів професійно-технічної та загальної середньої освіти.

До обговорення у процесі комунікації долучились учасники конференції Наталія КОБИЛКО, Олена ДЕРЕЗА та ін.

 

 

 

Щиро вдячні нашим науковцям, колегам, що не є байдужими до української науки. Усі учасники Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції «Українські студії в європейському контексті» мають змогу завантажити собі програму конференції, збірник наукових праць та сертифікат учасника, що є свідченням злагодженої роботи усього колективу Громадської організації «Інноваційні обрії України».

 

Інформацію підготувала професор Тетяна ШАРОВА